MICROSOFT DYNAMICS BC (NAV)

Za efikasniju organizaciju poslovanja neophodni su odgovarajuća analiza i uvid u sve poslovne procese. U tom slučaju se nameće Microsoft Dynamics BC (NAV) rešenje.

O rešenju

Microsoft Dynamics BC (NAV) je system koji kombinuje opšte odlike ERP rešenja i neke specifičnosti koje ga čine odličnim izborom na našem tržištu. Na prvom mestu, tu je integrisana baza podataka, zahvaljujući kojoj se sve neophodne informacije nalaze i pretražuju sa jednog mesta. Pored toga, omogućava da se način funkcionisanja organizacije verno odslika unutar sistema, a potpuno je lokalizovan za Srbiju, što obuhvata Help sistem i dokumentaciju, ali mnogo bitnije je to da je uskladjen sa lokalnim zakonodavstvom.

Za većinu kompanija rad u Microsoft Office alatima je osnova, što upotrebu Microsoft Dynamics BC (NAV-a) čini jednostavnom i poznatom, jer je zadržan isti izgled. Osim što olakšava rad, mnogo bitnije je da smanjuje odbojnost pojedinaca, jer ne zahteva da se navikavaju na nešto novo. Pored toga, podaci se mogu u Microsoft Dynamics BC (NAV) ubacivati iz Office dokumenata, kao i snimati, takodje u istom formatu, radi dalje lakše obrade, kreiranja izveštaja.

Važno je naglasiti da je implementacija ovog rešenja pouzdana. Za uspešan rad tu je garancija u vidu velike kompanije koja stoji iza sistema i rada više hiljada programera na razvoju tokom godina. Pored toga, više od 100.000 kompanija i preko milion korisnika koji svakodnevno rade u ovom rešenju govore mnogo o rezultatima.

Microsoft Dynamics BC (NAV)

U ponudi COMING-a možete naći najnoviju Microsoft Dynamics BC (NAV) verziju  . Preporučena je za poslovanje malih i srednjih preduzeća. Benefiti ovog rešenja su bolja kontrola nad lancima snabdevanja,proizvodnim procesima i korporativnim finansijama, Rešenje je u potpunosti digitalizovano i dostupno na svakom uredjaju.

U COMING-u nudimo dve varijante ovog biznis rešenja:

  • Microsof Dynamics NAV on-premise
  • Microsof Dynamics NAV u cloud-u

 

Sure Step metodologija

Uspeh projekta implementacije poslovnog softvera zavisi od više faktora. Medju njima su znanje i iskustvo partnera kao i metodologija implementacije koja se koristi u procesu uvodjenja informacionog sistema. Sure Step je pouzdana i sveobuhvatna metodologija koju je potrebno implementirati pre Microsoft dynamics NAV-a, budući da objašnjava disciplinu i procese neophodne za samu implementaciju.

Microsoft Dynamics Sure Step metodologija je odobrena od strane kompanije Microsoft, a obezbedjuje da se svaki projekat implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja završi na vreme, u okviru planiranog budžeta i zahteva klijenta. Sure Step metodologija jasno definiše faze projekta, procese, ključne momente i nivoe participacije korisnika.

 

Podrška za upravljanje resursima

Računovodstveni procesi i izveštavanje

Sistemi za upravljanje prodajom i podrška kupcu

Analiza podataka, trendovi i podrška u odlučivanju

Poslovni tokovi i upravljnje dokumentacijom

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost

15 + 13 =

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui fugiat minus non voluptatibus quibusdam.

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui.