O nama

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta. COMING danas ima 90+ zaposlenih medju kojima su većina inženjeri elektrotehnike, sertifikovani predavači, kao i vrsni tehničari. COMING kancelarije se nalaze u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

 

COMING – Computer Engineering

COMING – Computer Engineering je vodeća ICT kompanija u Srbiji i regionu. Svoju poziciju gradimo kroz poslovne uspehe i poverenje naših korisnika, ali i kroz snagu našeg iskustva i želju da budemo lideri u tehnologijama koje pokreću svet poslovanja. Vodeća smo kompanija u oblasti sistem i Data centar integracije, virtuelizacije, poslovnih rešenja i cloud usluga za potrebe poslovanja. Naš glavni cilj je da poboljšamo IT performanse naših klijenata kroz naše usluge i rešenja.

Naša misija

Korišćenjem najsavremenijih tehnologija projektujemo ekonomski opravdane informacione sisteme koji imaju direktan pozitivan uticaj na poslovanje naših korisnika. 

coming-o-nama

Naša vizija

IT u službi boljeg obrazovanja, automatizovan i efikasan zdravstveni sistem, moderna i efikasna javna uprava u korist svih građana, IT u službi profitabilnosti i produktivnosti svih kompanija, IT u službi napretka Srbije.

o-nama

Oblast delatnosti pokriva:

Izradu IT rešenja, poslovnih rešenja, kao i pružanje Cloud computing usluga
Servis i kritično održavanje
Obrazovanje
Prodaju i nabavku
Marketing i PR
Logistiku

Visok nivo edukacije zaposlenih, kao i prihvatanje novih tehnologija na mestu i u vreme njihovog nastanka omogućili su nam da nas iza sebe imamo preko 1000 referentnih projekata u zemlji i inostranstvu.

Naše ciljno tržište su pretežno industrijski, javni, državni, finansijski sektor i svi oni koji imaju potrebu za IT projektima. Kompanija obezbedjuje vrhunska rešenja za poslovne sisteme, obuku IT osoblja za klijente, kompletnu instalaciju i sveobuhvatnu podršku.

U skladu sa definisanim projektom, kreiranim od strane klijenta ili našeg stručnog tima, COMING preuzima potpunu odgovornost za implementaciju projekta, sve dok se kompletan operativni sistem ne stavi u službu krajnjeg korisnika i izvrši neophodna obuka.

Kompletan proces implementacije projekta odvija se u sledećim koracima:

Analiza strategije poslovanja
Definisanje poslovnih potreba
Studija izvodljivosti
Projektovanje rešenja
Implementacija rešenja
Obuka IT osoblja
Održavanje u garantnom roku
Ugovor o podršci
Analiza rezultata projekta
o-nama-coming

Kao sistem integrator COMING je partner: HP, VMware, Microsoft, CISCO, ORACLE, IBM, Netapp, Symantec i ostalim vodećim svetskim proizvođačima IT opreme i softvera. Naši inženjeri su visoko obrazovani, obučavani na HP, VMware, Microsoft, CISCO i drugim relevantnim IT treninzima. Naši sertifikovani predavači obezbeđuju usluge obuke u Srbiji i inostranstvu.

Lista zadovoljnih klijenata koji nam poklanjaju poverenje iz godine u godinu govori o kvalitetu i posvećenosti našeg pristupa svakom pojedinačnom projektu.

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. sertifikovana je u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001, ISO/IEC 27001 i poseduje SME sertifikat i VMware Cloud Verified priznanje,

ISO-27001-LOGO
vmw-cloud-verified-logo-CMYK-300dpi
iso-9001-sgs-142x139
xsme-logo-serbia-143x139
SGS_ISO-20000_TCL_HR-150x150

Promotivni video kompanije:

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost

15 + 13 =

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui fugiat minus non voluptatibus quibusdam.

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui.