INFRASTRUKTURA

Naša kompanija je jedan od lidera na tržištu kada su u pitanju projektovanje, implementacija i održavanje rešenja u oblastima enterprise IT infrastrukture.

Infrastrukturna rešenja u COMING-u

Iza nas je veliki broj projekata isporuke, implementacije i održavanja za infrastrukturna rešenja. Naša rešenja su bazirana na našoj ekspertizi u domenu serverskih, storage, mrežnih i drugih relevantnih tehnologija.

Zauzimamo lidersku poziciju kao isporučilac rešenja za virtuelizaciju i konsolidaciju Data Centar infrastrukture.

Održavamo korak sa tehnologijama konstantnim ulaganjem u edukaciju našeg inženjerskog tima u zemlji i inostranstvu. Dodatna vrednost za naše korisnike je svakako veliko iskustvo koje nam omogućava da za svakog korisnika kreiramo optimalno rešenje koje je u skladu sa tehnologijama koje se već koriste.

 

infostruktura-infografik

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost

3 + 6 =

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui fugiat minus non voluptatibus quibusdam.

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui.