O nama  |  Posao  |  Vesti  |  Studije slučaja  |  Business&IT  |

Bezbednost korisnika i uređaja

Moderne tehnologije donose napredna rešenja za poslovanje ali i ekspanziju raznovrsnih napada. Ulaganje u bezbednost korisnika i uredjaja omogućava da se pretnje predvide i zaustave na vreme.

O rešenjima

Svaka kompanija, sa modernom politikom poslovanja, trebalo bi da ima svest o riziku koji dolazi spolja, bilo da su to virusi, fišing prevare ili zlonamerni upadi, kao i o unutrašnjim rizicima i svojim zaposlenima koji predstavljaju potencijalnu pretnju po sistem i poslovanje. Bezbednost korisnika i uredjaja moguće je postići zahvaljujući sledećim rešenjima:

Endpoint Protection – Trend Micro

Trend Micro je bezbednosno rešenje preporučljivo za mala i srednja preduzeća koje omogućava pokrivanje dve kritične tačke: email saobraćaj i korisničke uredjaje. Ovo rešenje ne zahteva instalaciju i održavanje dodatne opreme jer se realizuje kroz servise smeštene u Data centrima proizvodjača.

trend-micro-logo-300x112

Zaštita mobilnih uredjaja – Check Point

Check Point rešenje ima najviši mogući nivo detekcije zero day pretnji. Koristeći jedinstven mehanizam na nivou procesora trenutno obezbedjuje bezbedan sadržaj na taj način što pokreće dokumente u sigurnom okruženju i proverava da li sadrže aktivnu malver komponentu. Ovo rešenje u svetu je poznato kao sandboxing tehnologija.

teramind-logotip

Monitoring aktivnosti korisnika – Teramind

Unutrašnji rizici predstavljaju pretnju po poslovanje kompanije , počevši od bezbednosnih rizika pa do radne efikasnosti pojednica. Rešenje Teramind se zasniva na monitoringu radnih stanica i virtuelnih mašina koje koriste zaposleni kao i preuzimanju propisanih akcija u slučaju kršenja kompanijske bezbednosne politike.

check-point_logo

Povezana rešenja koja nudimo

Strategija razvoja IT

ComDoc je Document Management System razvijen kao odgovor na rastuće potrebe domaćeg tržišta…

Strategija razvoja IT

ComDoc je Document Management System razvijen kao odgovor na rastuće potrebe domaćeg tržišta…

coming-outsource

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost

15 + 3 =

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui fugiat minus non voluptatibus quibusdam.

Lorem ipsum dolor sit amet. Aut corrupti enim cum internos necessitatibus aut velit quia qui.